





Restaurant de Juwelier - Utrechtsestraat 51, Amsterdam



Lunch en dinner
VOORGERECHT
Zeeuwse platte oester 5/0 met een beurre blanc van champagne 21
Tartaar van Holsteiner bavette, remoulade met beignet van kalfshersenen 18
Paté en croûte van Zuiderzeevarken met de tong, ingelegde pruim en ganzenlever 18
TUSSENGERECHT
Tête de porc gebakken in brioche met mesclun en sauce Perigueux 18
Beenmerg gegrild met paddenstoelen, zuurdesem toast en peterselie-salade 23
Gesouffleerd ei ‘en Meurette’ met zolderspek en zilverui 18
HOOFDGERECHT
Rogfilet à la Grenobloise met boerenkool, beurre noisette en gezouten citroen. 33
Gegrilde tarbot met eekhorntjesbrood, eendenlever en vin jaune saus 53
Steak frites, met een korst van Maniquette peper, kropsla en eigen jus 33
Ossenstaart met merg, gevuld met gepocheerd merg, schuimige polenta en kropsla 33
KAAS
Hollandse kazen met jam van Joke 18
DESSERT
Baba met vanille-ijs en Ron Zacapa Centenario "23" 13
Affogato met Berta amaretto, espresso en vanille-ijs 13
Karamelijs met gerookt zeezout en olijfolie 8
*Wij kunnen onze gerechten helaas niet lactose vrij serveren