







Restaurant de Juwelier - Utrechtsestraat 51, Amsterdam



Lunch en dinner
VOORGERECHTEN
​
​​Salade van Tomaat met tarragon en ijs van Zaanse mosterd- 15
Paté en croûte van Zuiderzeevarken met de tong, ingelegde pruim en ganzenlever - 18
Holsteiner runder tartaar met wilde wad oester en zeewier cracker - 18​
Zeeuwse platte 0000 3pcs met beurre blanc van champagne - 23
​
​
TUSSENGERECHTEN
​
Puree van La Ratte aardappel met beurre blanc van gedroogde tonijn Asetra kaviaar (25g) - 68​
​​
Gestoomde soufflé met Comté en witte Alba truffel - 68
​
Gepocheerd ei met eekhoorntjesbrood en jus van prei - 18
​
​
​
​
HOOFDGERECHTEN
Rode poon gebakken op Iberico ham, saffraan aardappel en basilicum - 33
Zeebaars gepoft op de schubben met venkel lavendel en scheermesjes - 38
​
Longhaas gegratineerd met kalfsmerg, mosterd en huisgemaakte friet - 38
Eend gelakt met venkel en honing, biet en jus salmis - 33
​​
​​
DESSERT
​
Hollandse kazen met jam van Joke (5 stuks) - 18
Roomijs van karamel met Fleur de sel - 13
Baba au rhum met vanille-ijs en Ron Zacapa Centenario rum - 23
Gekarameliseerde appel in gerezen bladerdeeg met vanille-ijs en calvados - 13