





Restaurant de Juwelier - Utrechtsestraat 51, Amsterdam



Lunch en dinner
VOORGERECHT
Tartaar van Holsteiner rund met oester en algentoast (20gr kaviaar suppl. 38) 18
Noordzeekrab, aangemaakt met zijn lever in jonge romaine met forelei in escabeche 23
Paté en croûte van varkensnek met trompette de la mort 18
TUSSENGERECHT
Tête de pork gebakken in brioche met meslun, sauce Periguaux en Tasmaanse wintertruffel 33
Beenmerg gegrild met paddenstoelen, zuurdesem toast en peterseliesalade 23
Kalfsnier gebakken met hazelnoot, saus van schelpdieren met lamsoren 18
HOOFDGERECHT
Zeebaars op brood gebakken met merg en selderij, een bordelaise van de kop en tartaar van de buik 33
Gegrilde tarbot met witte asperge, morilles gevuld met paté de campagne en eendenlever 43
Fillet van Hollands lam met gestoofde tong, artisjok en een condiment van daslook en pijnboompit 33
Kalfszwezerik krokant gebakken met een hollandaise van walnoot en koningsboleet 33
Ossenstaart met merg, gevuld met gepocheerd merg, schuimige polenta en kropsla 33
KAAS
Hollandse kazen met jam van Joke 18
Gebakken Vacherin Mont d’Or met zwarte wintertruffel voor twee p.p. 18
DESSERT
Baba met vanille-ijs en Ron Zacapa Centenario "23" 13
Bread & butter gebakken op zuurdesem met komijn en vanille-ijs 13
Luikse Wafel met gemarineerde aardbei en vlierbesbloesemroom13
Karamelijs met gerookt zeezout en olijfolie 8

