Restaurant de Juwelier - Utrechtsestraat 51, Amsterdam
Lunch en dinner
Biet in zoutkorst met jeneverbes en ijs van Zaanse mosterd- 15
Paté en croûte van Zuiderzeevarken met de tong, ingelegde pruim en ganzenlever - 18
Holsteiner runder tartaar met schuimige remoulade, beignet van kalfshersenen - 18
Gebakken eendenlever gelakt met oester en hazelnoot - 23
Puree van La Ratte aardappel met gerookte paling en Baeri kaviaar (20g) - 58
Paling in 't groen als ravioli - 23
Beenmerg gegrild met paddenstoelen, zuurdesem toast en peterselie salade - 23
Bouillabaisse van rode poon afgebonden met harissa - 28
Zeetong filet met saus van Vin Jaune, duxelles van paddenstoelen - 38
Cake van snoekbaars met jus van prei, gegaard in hooi - 28
Kalfszwezerik 'bagna càuda' met Taggiasche olijf en ui - 33
Wilde eend in gelakt met zwarte bes, biet en sauce salmi - 33
Dikke Wilde haas in crepinette met trompette de la mort en sauce à la royale met aalbes - 33
DESSERT
Hollandse kazen met jam van Joke (5 stuks) - 18
Karamelijs met gerookt zeezout en olijfolie - 8
Baba au rhum met vanille-ijs en Ron Zacapa Centenario rum - 23
Gekarameliseerde appel in gerezen bladerdeeg met vanille-ijs en calvados - 13