







Restaurant de Juwelier - Utrechtsestraat 51, Amsterdam



Lunch en dinner
​​Biet in zoutkorst met jeneverbes en ijs van Zaanse mosterd- 15
Paté en croûte van Zuiderzeevarken met de tong, ingelegde pruim en ganzenlever - 18
Zeeuwse platte oesters met gerookte paling en Champagne beurre blanc - 28​
​
Puree van La Ratte aardappel met beurre blanc van gedroogde tonijn Asetra kaviaar (25g) - 68​
​​
Witte asperges met Vin Jaune saus, gepocheerd ei en zolderspek - 23
​
Beenmerg gegrild met paddenstoelen, zuurdesem toast en peterselie salade - 23
​
Gebakken eendenlever gelakt met oester en hazelnoot - 23
Rode poon gebakken op Iberico ham, saffraan aardappel en basilicum - 28
Tarbotine gekonfijt op de graat, grenobloise, sjalot en kalf jus - 33
Cake van snoekbaars op pitten en zaden, met jus van prei - 28
​
Kalfszwezerik 'bagna càuda' met Taggiasche olijf en ui - 33
E​end gelakt met venkel en honing - 33
​
Lam in crepinette met komijn Hollandaise, harissa, paprika en lam jus - 33
DESSERT
​
Hollandse kazen met jam van Joke (5 stuks) - 18
Pecantaart met poiré en ijs van stoofpeer - 13
Baba au rhum met vanille-ijs en Ron Zacapa Centenario rum - 23
Gekarameliseerde appel in gerezen bladerdeeg met vanille-ijs en calvados - 13