





Restaurant de Juwelier - Utrechtsestraat 51, Amsterdam



Lunch en dinner
VOORGERECHT
Irish mor oester met oester crème en granité van mignonette 18
Tartaar van Holsteiner bavette remoulade met beignet van kalfshersenen 13
Paté en croûte van Zuiderzeevarken met de tong, ingelegde pruim en ganzenlever 13
TUSSENGERECHT
Tête de porc gebakken in brioche met mesclun en sauce Perigueux 18
Beenmerg gegrild met paddenstoelen, zuurdesem toast en peterselie-salade 23
Witte asperge geroosterd met Sallandse plaatham en een mousseline van salie 18
HOOFDGERECHT
Rogfilet à la Grenobloise met boerenkool, beurre noisette en gezouten citroen 28
Gegrilde tarbot met wilde paddenstoelen, eendenlever en sauce vin jaune 53
Lamsnek met morilles en daslook, wilde broccoli en een jus van groene peper 33
Ossenstaart met merg, gevuld met gepocheerd merg, schuimige polenta en kropsla 33
KAAS
Hollandse kazen met jam van Joke 18
DESSERT
Baba au rhum met vanille-ijs en Ron Zacapa Centenario "23" 13
Affogato met Berta amaretto, espresso en vanille-ijs 13
Karamelijs met gerookt zeezout en olijfolie 8
*Wij kunnen onze gerechten helaas niet lactose vrij serveren